HOCHEI: Obișnuita victorie de consolare cu Sportul

3
După înfrângerile cu Steaua și Progym, pentru hocheiștii de la Dunărea a urmat obișniuta victorie de consolare cu Sportul Studențesc. Azi gălățenii s-au impus cu 14-6 (7-1, 4-2, 3-3). 
Prima parte s-a încheiat 7-1 pentru gălățeni. Sportul a deschis scorul, însă, asta nu a făcut decât să îi întărâte pe gălățeni. Stanislav Eis și Adam Pometlo (Stanislav Eis, Adam Chmelar), au egalat apoi au dus rapid Dunărea în avantaj. Până la finalul reprizei gălățenii au mai marcat de cinci ori prin, Gabriel Spridon o dublă, ambele în inferioritate numerică, Mircea Necula o dublă și Adam Rasner
În partea secundă, încheiată 4-2 pentru Dunărea, în poarta gălățeană a intrat Lucian Hangan, în locul lui Radu Viorel. Marcatorii dunăreni au fost: Gabriel Spiridon din pasa lui Adrian Gherghe, Adam Rasner (Stanislav Eis), Adam Pometlo în inferioritte numerică și Adam Chmelar din pasa lui Adam Pometlo.    
Ultima repriză din sezonul regulat de acasă pentru Dunărea s-a încheiat la egalitate 3-3. Dunărenii au jucat în două linii, în special jucătorii mai tineri. Jucătorii cehi au mai marcat o dată prin Stanislav Eis (Adam Rasner, Adam Chmelar), după care s-au retras la vestiare. Dunărea a marcat de trei ori consecutiv, pe lângă Eis au mai punctat Adrian Irimia (Mihai Horghidan, Mircea Necula), Gabriel Spiridon (Adrian Irimia, Andrei Brandabur). Pentru Gabriel Spiridon a fost golul cu numărul patru, acesta fiind și cel mai bun marcator al jocului de azi. Meciul s-a încheiat cu trei goluri consecutive marcate de Sportul. 
Dunărea: Radu Viorel, Lucian Hangan; 
Linia I: Adam Rasner, Andrei Brandabur, Stanislav Eis, Adam Pometlo, Adam Chmelar; 
Linia a II-a: Felican Secuianu, Mihai Horghidan, Cătălin Geru, Adrian Irimia, Mircea Necula; 
Linia a III-a: Valentin Vlase, Anton Popa, Gabriel Spiridon, Nicu Horghidan, Adrian Gherghe.
Antrenor: Marius Trandafir. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal