RUGBY: Gălățenii încep la Bârlad al doilea sezon consecutiv în Divizia Națională de Seniori

4

UPDATE: XV-le probabil al gălățenilor: Linia I: Marius Trifan, Claudiu Carabeț, Lucian Dinu; Linia a II-a: Cristi Boboc, Alexandru Vlad; Linia a III-a: Cosmin Tihan, Gabriel Dănăilă, Lucian Grigore; Mijlocaș la Grămadă: Ilie Vlad; Uvertură, (nr 10) Ionuț Cosmiuc; Aripă (nr 11) Marius Caloianu; Centru (nr 12) Robert Todică; Centru (nr 13) Gabriel Partenie; Aripă (nr 14) Mihai Lungu; Fundaș (nr 15) Mădălin Caloian. Antrenor principal: Marius Secuianu, antrenor secund: Dan Vlisman, antrenor cu linia de treisferturi: Adrian Maftei.

Al doilea sezon consecutiv în Divizia Națională de Seniori, va fi început de gruparea gălățeană de rugby la Bârlad. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Rulmentul”, RCM-ul va juca cu cei de la RC Bârlad. Jocul de la Bârlad va fi primul oficial în noua formulă a echipei gălățene cu 13 achiziții, campanie de transferuri fără precedent pentru echipa de rugby a orașului.

Pe lângă cei 13 jucători transferați recent, în noul sezon la RCM Galați vor evolua și care au constituit nucleul de bază al echipei sezonul trecut, din care amintim pe: Cosntantin Badea, Gabriel Partenie, Gabriel Dănăilă sau Claudiu Carabeț. Nici tinerii nu vor lipsi din lot în noul sezon la DNS, ”stejăreii” Boboc, Manolache și Rusu (ș.a.), vor face parte din lot.

Sezonul trecut în DNS, RCM Galați și RC Bârlad s-au întâlnit de două ori. La Bârlad, după un meci cu incidente s-au impus gazdele cu 52-10. La Galați în ultima etapă a sezonului regulat, gălățenii au câștigat cu 35-22, după ce la pauză au fost conduși cu 15-12. În pauza dintre cele două sezoane, cele două echipe s-au înrâlnit în meci test la „Cupa Bucovinei”, joc câștigat de RC Bârlad 24-0, dar la echipa gălățeană nu au jucat acizițiile.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal