RUGBY: La Bârlad, primul meci fără puncte marcate în DNS de RCM Galați

3
La fel ca în precedenta ediție din Divizia Națională de Seniori, RCM Galați, a început cu o înfrângere și DNS 2014. Spre deosebire de sezonul trecut, când au pierdut la ”masa verde”, 0-5 jocul cu Poli Agro Iași, la Bârlad, gălățenii au pierdut 0-26, pe teren cu RC Bârlad.

Jocul de sâmbătă de la Bârlad a fost primul disputat de gălățeni în DNS în care au încheiat cu zero în dreptul punctelor marcate, excepție face meciul de la Iași al cărui rezultat nu a fost stabilit pe teren. Sezonul trecut, gălățenii au marcat în toate meciurile disputate, rezultatele se pot vedea aici. Cel mai puțin au marcat sezonul trecut, în înfrângerea 3-73 (Gabriel Partenie, lovitură de pedeapsă) de pe terenul viitoarei campioana a diviziei, Stejarul Buzău. 
Ultimul meci în care au terminat cu zero în dreptul punctelor marcate, pentru RCM Galați,  fost în ediția 2011 a Cupei României. La 7 septembrie, 2011 RCM Galați a pierdut 0-127, în turul doi al cupei cu CSM București (foto sus). Tot în sezonul 2011, gălățenii au mai pierdut două jocuri, fără să marcheze puncte. În ediția 2011 a Diviziei A, RCM Galați a pierdut de două ori 0-75 la Galați și 0-77 la București cu Olimpia București. De menționat că în sezonul 2011, RCM Galați s-a revanșat în fața celor de la Olimpia București, în Cupa României. În turul inaugural, gălățenii echipă de Divizia A, au eliminat, după 37-32, la Galați, Olimpia București (foto jos), echipă care activa în Divizia Națională de Seniori.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal