RUGBY: RCM Galați a învins de două ori RC Iantra Gabrovo

6

La finele săptămânii trecute, divizionara secundă RCM Galați a susținut primele meciuri de verificare din acest an. Gălățenii s-au deplasat în Bulgaria, la Gabrovo, unde au întâlnit echipa locală RC Iantra. În primul meci, RCM-ul s-a impus cu 38-5, iar în al doilea nu s-a mai ținut scorul, cert este ca dunărenii au marcat șapte eseuri și au termint cu zero în dreptul punctelor încasate. Chiar dacă nivelul rugby-ului din Bulgaria nu este ridicat, meciurile au fost utile pentru echipa gălățeană, în vederea bătăliilor pe care RCM-ul le va da începând din aprilie, în Divizia Națională de Seniori. 
Printre remarcații echipei gălățene în dubla din Bulgaria ar fi: internaționalul U 19 Cristi Boboc; liderul eseurilor RCM Galați din DNS 2013, Constantin Badea; liderul marcatorilor RCM Galați din DNS 2013, Gabriel Partenie; fundașul Florin Estoica; mijlocașul la grămadă Alexandru Bortă sau centrul Ionuț Cosmiuc.
Echipa gălățeană continuă pregătirile pentru DNS 2014. În perioada 14-16 martie, RCM Galați va participa alături de alte trei echipe de DNS, Bucovina Suceava, RC Bârlad și Poli Agro Iași, la „Cupa Moldovei”. 
Altfel, programul RCM Galați în Divizia Naționlă de Seniori 2014, poate fi văzut aici. Lotul RCM Galați (fără posibilele achiziții) poate fi vazut aici. Advresarii din Cupa României, pot fi văzuți aici
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal