VOLEI: Arcada a aflat adversarul din play-off

4
Sâmbătă s-au jucat meciurile din ultima etapă a sezonului regulat din Divizia A1. Gălățenii de la Arcada, au jucat joi și au învins în primul meci al etapei cu 3-0 (25-23, 26-24, 28-26), LPS Piara Neamț. Cu victoria din jocul cu pietrenii, Arcada a terminat sezonul regulat pe locul șapte. În play-off-ul diviziei A1, echipa de pe locul șapte va juca cu echipa clasată la final pe locul zece. 
La finalul sezonului regulat, locul zece a fost ocupat de cei de la CS ”U” Cluj Napoca. În ultima etapă echipa clujeană a învins cu 3-1 (26-24, 25-23, 23-25, 25-20), echipa secundă a campioanilor de la CVM Tomis Constanța. Clujenii au profitat de conjuctura favorabilă, prima echipă a clubului constănțean a jucat semifinala cupei CEV, iar la Cluj Napoca a trimis echipa secundă. Astfel, clujenii au obținut a doua victorie în actualul sezon și au terminat pe locul zece.   
Meciurile din play-off, se vor dispuita după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Primul meci pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat, Arcada. Meciul doi, pe terenul echipei mai slab clasate, la sfârșitul sezonului regulat, ”U” Cluj Napoca. Iar, daca va fi cazul meciul trei, se va juca pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat, Arcada. Conform programării inițiale, meciurile se vor disputa: sâmbătă, 8 martie, la Galați, miercuri, 12 martie, la Cluj Napoca și duminică, 16 martie, la Galați. Dacă vor trece de ”U” Cluj Napoca, Arcada va juca pentru stabilirea locurilor 5-8. 
În sezonul regulat, Arcada a învins de două ori CSU Cluj Napoca. Prima victorie a fost obținută la Galați, 3-1 (25-16, 26-28, 25-21, 25-18), a fost chiar prima victorie obținută de Arcada în prima ligă. La Cluj Napoca, Arcada s-a impus cu 3-0 (25-21, 25-21, 25-19). 
Până la meciurile din play-off cu CS ”U” Cluj Napoca, Arcada va juca în Cupa României, cu campioana și căștigătoarea cupei, CVM Tomis Constanța.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal