VOLEI: CSU Galați a încheiat cu o înfrângere turneul play-off de la Focșani

3

Înfrângere la limită cu gazdele
Voleibalistele de la CSU Galați au încheiat turneul play-off de la Focșani cu o înfrângere, în cinci seturi. La fel ca în meciul de deschidere al turneului, când au pierdut în prelungiri cu Știința Miroslava Iași, și ultimul joc a fost pierdut de ”studente” în urma unui set suplimentar de departajare. Echipa gazdă s-a impus cu 3-2 (16-25, 25-18, 25-18, 25-18, 20-25, 10-15). De menționt că meciul a fost doar de palmares, atât CSU Galați cât și CSM Focșani nu mai aveau șanse de a se califica la turneul final de promovare în Divizia A1. La turneul final de promovarea în prima ligă s-au calificat Știința Miroslava Iași și CET Govora CNMB Râmnicu Vâlcea. 
Tuneu cu trei înfrângeri 

Toate cele trei meciuri din turneul de la Focșani au fost pierdute de gălățence. În debut au pierdut 2-3 cu Știința Miroslava Iași, rezultat bun pentru ”studente”, sezonul regulat a fost incheiat de Miroslava fără înfrângere. Meciul doi au fost pierdut 1-3 cu CET Govora CNMB Râmnicu Vâlcea, spre deosebire de sezonul regulat, unde au pierdut de două ori 3-0, la Focșani gălățencele au câștigat un set cu una din cele două echipe calificate la turneul final de promovare în A1. Ultimul meci, cu CSM Focșani a fost echilibrat la fel cum au fost și disputele din sezonul regulat unde cele două echipe și-au împărțit victoriile. 
Final de sezon pentru ”studente” 

Meciul cu CSM Focșani a fost ultimul pentru echipa gălățeană din actualul sezon al Diviziei A2, seria Est. La fel ca în precedentul sezon al Diviziei A2, CSU Galați se oprește în faza a II-a din play-off. Sezonul trecut gălățencele au fost eliminate cu un dublu 0-3 de Penicilina Iași. În urmă cu două sezoane s-au oprit în aceiași fază a II-a din play-off, după un dublu 0-3 cu Rapid București. Ultima performanță a voleiului feminin gălățean a fost în 2011, când CSU Galați a promovat în prima ligă, dar din motive financiare echipa nu s-a înscris în Divizia A1. 
Lotul folosit la Focșani:

Ioana Ștefu, Irina Todașcă, Mirela Bobaru, Georgiana Ignat, Ruxandra Dănăilă, Corina Vasile, Ștefania Mocanu, Bianca Rusu, Ioana Stoica, Roxana Petre, Mihaela Brazdeș, Violeta Stan. Antrenor: Ileana Berdilă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal