BASCHET: Florin Nini ”Cherise Daniel este capul de afiș al negocierilor”

5

Invitat la Lider Sportiv, managerul clubului Phoenix, a vorbit despre campania de transferuri a echipei de LNBF, viitorul antrenor și obiectivele echipei în sezonul viitor.

Florin Nini: ”Nu toate americancele vor reveni din sezonul viitor la Phoenix. Pretențiile lor au crescut, noi avem un buget de respectat. Suntem în negocieri, avem și alte jucătoare în vizionare. Eu aș dori continuitate. Chrise este capul de afiș al negocierilor, ea are cerințe financiare ce depășește ce putem noi, dacă vom ajunge la o înțelegere va veni. Jucătorarele sunt aduse prin vizionare de DVD-uri, ca la fotbal, scouting, urmărim echipele anterioare la care a jucat. Contează caracterul comportamental, ne uităm și la meciurile pierdute să le vedem comportamentul, prin sport facem educație. 

Paralikas Theodosios va fi în continuare antrenorul echipei, contractul lui a fost prelungit, este un profesionist, este bine că avem continuitate. 

Obiectivul sezonul viitor ar fi locurile 9-10, să ne luptam pentru accederea  în play-off. Sezonul viitor vor fi mai  multe echipe în LNBF. Primle patru-cinci echipe din Ligă vor face investiții mai mari, acest lucru obligă celelalte echipe să învestească mai mult. 

Am avut cel mai numeros public din echipele care joacă în Sala Sporturilor, asta ne bucură, vreau să aduc acasă jucătoarele gălățence formate la noi la clubul Phoenix și la LPS. Jucătoare care să pună umărul pentru Galați. Aș vrea doar trei jucătoare străine, restul tinere produse gălățence, incercăm să înbinăm spectacolul cu utilul”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal