BASCHET: În Liga I masculină, CSU Galați joacă pe terenul liderului

10
În etapa a XI-a din Liga I masculină, echipa de baschet a Clubului Sportiv Universitatea Galați, va susține ultima deplasare din faza de calificare în semifinale. ”Studenții” vor juca duminică, 27 aprilie, de la ora 14.00, la București în „Arena de Baschet”, cu liderul neînvins al seriei CSU Știința București. 
Jocul cu liderul neînvins se anunță extrem de echilibrat și disputat. Cu o victorie gălățenii se vor califica la Truenul Semifinal, înainte de ultimul joc din serie cu BT București. Gazdele, deja calificate în semifinale, cu siguranță vor ținti victoria pentru a rămâne fără înfrângere la finalul fazei de calificare în semifinale. 
CSU Știința este lider în seria I, Liga I, cu 12 puncte din șase jocuri, alături de Rapid București, una din cele două echipe neînvinse din Liga I. CSU Galați este pe locul doi cu opt puncte din șase jocuri. Cealaltă echipă din serie, Baschet Time București, este pe trei cu șapte puncte, din șase jocuri.  
Cele două echipe ”studențești” s-au întâlnit în actualul sezon al Ligii I, de trei ori în faza de calificare în semifinale, iar de fiecare dată CSU Știința București a învins. La Galați au învins cu 95-93 OT, după o repriză suplimentară de prelungiri și 85-59. Jocul de la București a fost câștigat de Știința 96-58. După jocul cu Știința București, CSU Galați, până la finalul fazei de calificare, va mai juca un meci cu cei de la Baschet Time București, 29 aprilie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal