BASCHET: Phoenix LPS a încheiat cu o victorie Turneul Semifinal de la ”Polivalentă”

8
În ultimul meci al Turneului Semifinal K U 18, disputat în Sala Sporturilor „Dunărea”, Phoenix LPS a învins 75-71 pe sferturi: 17-14, 15-13, 20-22, 23-22; SCM CSȘ Craiova. Cei mai buni  marcatori ai jocului au fost Daniel Tudorache cu 30 de puncte secondat de Andrei Popa cu 26 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Mihăilă 7 puncte, Codreanu 6, Necula 4, Boubătrân 2. 
După victoria cu SCM Craiova, Phoenix s-a calificat la Turneul Final al Campionatului Național U 18, de pe locul trei. În faza semifinală, gălățenii au încheiat cu 22 de puncte, 7 victorii, 8 înfrângeri. La turneul de la ”Polivalentă”, Phoenix a câștigat trei jocuri: 92-82 cu ACS Vipo București, 87-77 cu CSȘ 6 Dinamo București și 75-71 cu SCM CSȘ Craiova. Celelalte două jocuri din turneu au fost pierdute de gălățeni: 35-78 cu CSA Steaua CSM București și 52-74 cu ”U” Mobitelco Cluj Napoca. 
Alături de Phoenix LPS la turneul final, din seria semifinală K, au mai obținut calificarea: ”U” Mobitelco Cluj Napoca, CSA Steaua CSM București și SCM CSȘ Craiova. Din cealaltă serie semifinală, seria J, la turneul final s-au califcat: CSU Cuadripol Brașov, LPS Târgu Mureș, CSȘ Ploiești și CSȘ Bega Timișoara. 
Turneul final al Campionatului Național U 18 se va disputa în perioada 30 aprilie-4 mai, iar locul de disputare urmeză să fie stabilit. La Turenul Final cele opt echipe calificate vor fi împărțite în două grupe de patru echipe.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal