BASCHET: Phoenix LPS U 18 a început cu o victorie turneul semifinal de la Galați

8
Azi a debutat în Sala Sporturilor „Dunărea”, turneul semifinal din Campionatul Național U 18, seria K. La seria semifinală pe lângă gazdele de la Phoenix LPS, mai participă alte cinci echipe: ”U” Mobitelco Cluj-Napoca, SCM Craiova, CSA Steua CSM Eximbank București, Vipo București și Dinamo CSȘ 6 București. 
În primul loc meci, gălățenii de la Phoenix LPS au învins 92-82 OT, după o repriză suplimentară de prelungiri Vipo București. Pe sferturi scorul a fost: 18-21, 26-20, 23-17, 14-23, 11-1. Pentru echipa gălățeană cel mai bun marcator a fost Andrei Popa cu 45 de puncte. Ceilalți gălățeni care au punctat au fost:  Daniel Tudorache 23 de puncte, Andrei Oană nouă puncte, Vlad Mihăila șapte puncte,  Ionuț Borbătrân șase puncte și Ionuț Necula două puncte.
Tot azi de la ora 20.00, Phoenix LPS va juca al doilea meci al zilei cu cei de la CSȘ 6 Dinamo București. Mâine, juniorii gălățeni au programate alte două jocuri, de la ora 12.00, vor juca cu cei de la CSA Steaua București, iar de la ora 20.00, vor întâlni U Mobitelco Cluj Napoca. Ultimul meci al turneului gălățenii îl vor juca cu SCM Craiova, miercuri, de la ora 12.00. 
După victoria cu Vipo București, gălățenii sunt pe locul trei în clasamentul seriei semifinale K, cu 16 puncte din 11 jocuri. La turneul final se califică primele patru clasate din serie. După victoria cu Vipo București, gălățenii au făcut un pas mare spre turneul final al CN U 18. Pe primul loc sunt cei de la U Mobitelco Cluj Napoca cu 20 de puncte din 10 jocuri, locul secund este ocupat de CSA Steaua cu 20 de puncte, 11 jocuri, Phoenix este pe trei cu 16 puncte, 11 jocuri, SCM Craiova este pe patru cu 15 puncte, 11 jocuri, Vipo București este pe locul șase cu 13 puncte din 11 jocuri, iar ultimul loc în serie este ocupat de CSȘ Dinamo cu 12 puncte din 10 jocuri. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal