BOX: Ciocan la LIDER SPORTIV: ”Aștept mai multă susținere din partea românilor”

5


La Lider Sportiv în direct prin telefon din Germania, campionul european al greilor, versiunea WBO, Cristian Ciocan a declarat: 
-despre meciul cu Airich:
 ”A fost un meci destul de greu, adversarul a  fost dificl, mi sa umflat mâna dreaptă de la lovituri, era foarte puternic, cu capul tare. Mi-am propus să câștig la puncte, dacă cauți KO primești KO. M-am temut de o accidentare, înainte de meci am avut o problemă la spate, dar până la urmă a fost bine. Pierdeam foarte mult dacă riscam, aveam mevoie de zece reprize. Deocamdată urmează o pauză, a fost un meci dur cu lovituri foarte puternice. Airich a fost campion european, a venit din pregătiri de la Klitschko, a venit să câștige partida, nu să piardă. Am fost mai bun, nu am riscat nimic, acum nu trebuie să risc nimic, nu vreau să mă întorc înapoi. Meciul nu a fost promovat deloc, dar e bine că a ieșit bine. Aștept mai multă susținere din partea românilor”.

-depre posibilul meci cu Klitschko:
”Klitschko cu siguranță s-a uitat la meci, când ești în top zece ești foarte interesant. Sunt aproape de un meci cu Klitschko aștept să treacă pauza apoi să luăm legătura, eu oricând sunt pregătit. Am intra în istorie la un meci cu cinci centuri ”pe masă”. Îmi doresc foarte mult să devin campion mondial. E greu ca eventualul meci cu Klitschko să se țină în România, cel mai probabil va fi în Germania, important e să boxez indiferent unde va fi meciul”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal