FOTBAL: Debut fulminant în play-out pentru Dunărea

8
Chiar dacă sunt neplătiți din finalul anului trecut și au fost aproape să nu facă deplasarea la Suceava, fotbaliștii de la Dunărea s-au ”lepădat” de problemele financiare pe teren și au luat toate punctele de la Suceava. În meciul de debut în play-out, pentru salvarea de la retrogradare, Dunărea a învins cu 3-0, la pauză 2-0 la Suceava, Rapid CFR. Victoria de la Suceava este prima din acest sezon a gălățenilor în fața CFR-iștilor suceveni, celelalte două jocuri s-au încheiat la egalitate sau cu victoria echipei din Suceava. 
Două dintre goluri au fost marcate în debutul meciului, iar ultimul în prelungiri. Scorul a fost deschis în minutul 16 de Dragoș Sfrijan, avantajul a fost dublat în minutul 21 de Cosmin Neagu, iar scorul final a fost stabilit de Valentin Ion în minutul 93.
Pentru Dunărea au evoluat: Costea-Radu, Panait, Ursu, Sorin Cucu-Bâtfoi (Vraciu), Sfrijan, Valentin Ion, Gohoreanu (Cenk), Matei (Drăgan), Neagu. Antrenor: Costel Enache. La Rapid CFR Suceava au jucat printre alții, fostul dunărean Claudiu Velescu și fostul oțelar Dorin Semeghin. 
După victoria de la Rapid CFR Suceava, Dunărea ajunge la 12 puncte în clasamentul play-out și staționează pe locul cinci (retrogradabil). De la aceiași oră la Brăila, Unirea Tărlungeni a învins CF Brăila cu 2-0, iar Dunărea s-a apropiat la trei puncte de primul loc salvator ocupat de CF Brăila. Etapa viitoare, sâmbătă, 26 aprilie, Dunărea va juca pe teren propriu cu CF Brăila.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal