FOTBAL: Deși e 1 Mai, Oțelul joacă în „Cupa României”

6
La patru zile distanță de debutul victorios în play-off de la Buzău, Oțelul, varianta feminină, va juca un nou meci important. Deși e 1 Mai, iar ”publicul țintă” este concentrat cu alte activități, echipa de fete a clubului Oțelul încreacă calificarea în sferturile competiției KO. Misiunea gălățencelor de a accede în runda a III-a din cupă este destul de dificlă pentru că vor juca cu echipa de prima ligă Fair Play București. 
Gălățencele sunt debutante în cupă, Fair Play, la debut în actualul sezon 

Echipa feminină a clubului roș-alb-albstru, este în primul an de activitate și debutantă în actuala ediție a „Cupei României”. În turul de debut al ediției curente a cupei, Oțelul a trecut la Galați de Selena Constanța cu 4-1. Adversarele de joi, Fair Play București, au ceva mai multă experiență în cupă, participând în ultimele patru ediții. Cel mai mult au pătruns până în sferturi în ediția 2010. În celealte ediții s-au oprit în faza optimilor. Meciul de joi va fi primul pentru Fair Play București în ediția actuală a cupei, din postură de echipă de Superliga, Fair Play, va intra în competiție în optimi. 
Oțelul este neînvinsă în meciurile de ”acasă” 

Aflată în chiar primul an de activitate echipa feminină de la Oțelul, este neînvinsă în meciurile de pe teren propriu. Din cele șase jocuri disputate pe „Ancora”, cinci au fost câștigate (3-0 cu CSȘ Târgoviște, 2-1 cu Viitorul Buzău, 4-1 cu Selena Constanța (cupă), 2-1 cu Universitatea Alexandria,  iar unul s-a încheiat la egalitate 3-3 cu Selena Constanța. În palmares este cuprinsă și victoria de 9-3, cu Sporting Craiova, rezultat anulat prin retragerea echipei din Craiova. De partea cealaltă Fair Play București a susținut șase jocuri în deplasare în Superliga, iar bucureștencele au câștigat un singur joc, 6-2 la Independența Baia Mare. Fair Play București a încheiat sezonul regulat din Superliga pe locul cinci cu 15 puncte și va juca în play-out, pentru evitarea retrogradării.    
Meciul de joi va începe de la ora 14.00, și se va disputa pe stadionul „Zoltan David”, fost „Ancora”. Jocul va fi arbitrat de o brigadă vrânceană cu Gică Mihai la centru, Cristian Voicu și Ionuț Paraschiv, asistenți, toți din Focșani. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal