FOTBAL: Dunărea-Rapid, ultimul meci din sezonul regulat pentru gălățeni

4

După victoria 2-0 de la Cosntanța cu Farul, doar al doilea meci în care nu au primit gol din acest sezon, precedentul a fost tot cu Farul, în tur, dunărenii vor termina pe propria arenă meciurile din sezonul regulat. Sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 11.00, Dunărea va juca cu Rapid București, ultimul meci din sezonul regulat.

Jocul de sâmbătă este fără importanță, indiferent de rezultat Dunărea va termina sezonul regulat pe ultimul loc, iar jocurile din turneul play-out vor fi abordate de gălățeni de pe locul 11 (penultimul).  Cu o etapă înainte de finalul primei părți, Dunărea este pe 12 cu 14 puncte din 21 de jocuri. După ce au învins Farul, gălățenii au părăsit pentru prima oară ultima poziție din clasamentul play-out, cu nouă puncte din zece jocuri, Dunărea este pe locul șase (din șapte) în play-out.

Partea a doua a sezonului, play-out, va debuta imediat după imediat după finalul sezonului regulat, sâmbătă, 19 aprilie. Alături de FCM Dunărea pentru salvarea de la retrogradare vor lupta alte șase echipe: Gloria Buzău, Rapid CFR Suceava, Unirea Tărlungeni și Farul Cosntanța. Componența echipelor care vor juca în play-out se poate schimba în funcție de rezultatele din ultima etapă de la jocurile Sport Club Bacău-CF Brăila și Gloria Buzău-CSMS Iași. La finalul jocurilor din play-out, zece etape, ultimele trei clasate vor retrograda în Liga a III-a.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal