FOTBAL: Etapă de pauză pentru Sporting Liești

3

Vineri 25 și sâmbătă, 26 aprilie, în play-out-ul din seria a II-a, Liga a III-a, sunt programate meciurile din etapa a II-a. Din cele două echipe angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, doar Oțelul II va juca, cei de la Sporting Liești vor sta. Din cauza retragerii celor de la Progresul Cernica, numărul echipelor din turneul play-out a rămas impar, iar gruparea din județul Galați, va sta în runda a II-a, din play-out-ul Ligii a III-a. Meciurile din etapa a II-a, seria a II-a, play-out sunt: Rapid Fetești-Oțelul II și Callatis Mangalia-Conpet Cireșu. Următorul joc pentru Sporting Liești este programat sâmbătă, 3 mai, de la ora 18.00, pe ”Liești Arena”, cu Rapid Fetești.

Înaintea etapei a II-a din play-out, Sporting Liești este pe locul patru în clasamentul la zi al seriei secunde play-out. Clasamentul complet este:

1. Callatis Mangalia 22 de puncte, din 10 jocuri;
2. Conpet Cireșu 18 puncte, din 11 jocuri;
3. Oțelul II 17 puncte din 11 jocuri;
4. Sporting Liești 14 puncte din 11 jocuri;
5. Rapid Fetești 11 puncte, din 11 jocuri;
6. Progresul Cernica-echipă retrasă.

La finalul jocurilor din play-out, retrogradează ultimele două clasate, plus trei echipe cele mai slab clasate pe locul patru, echivalentul locului zece în clasamentul general. După prima etapă din play-out, clasamentul intermediar al echipelor de pe locul zece este: 1-2. Vitorul Muncipal Craiova și FC Păpăuți, ambele cu câte 15 puncte; 3-4. Sporting Liești și Muncitorul Reșița ambele cu câte 14 puncte; 5. Arieșul Truda 11 puncte; 6. Sporting Suceava 10 puncte. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal