FOTBAL: FCM Dunărea joacă acasă cu liderul

5
Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, FCM Dunărea va juca pe teren propriu cu liderul seriei CSMS Iași.  Pe stadionul „Dunărea”, sâmbătă, de la ora 11.00, gălățenii vor susține penultimul meci de acasă din sezonul regulat. Meciul cu CSMS Iași nu are importanță prea mare, punctele pus în joc se vor contabiliza doar în clasamentul general. Jocul va fi abordat de Dunărea fără șase jucători: Stelian Cucu, Ionuț Ursu, Sorin Drăgan, Cenk Firat, Dragoș Sfrijan, Cosmn Neagu, toți suspendați. La fel ca la mai toate echipele din Galați, Dunărea se confruntă cu probleme financiare, jucătorii fiind neplătiți de câteva luni.  
După XXIII de etape din Liga a II-a, Dunărea este pe ultimul loc în clasamentul general cu 11 puncte din 19 jocuri, golaveraj 20-34. CSMS Iași este liderul seriei I, din Liga a II-a, cu 40 de puncte din 19 jocuri, golaveraj 38-15. 
Pentru Dunărea mult mai important va fi jocul din etapa a XXV-a. Miercuri, 9 aprilie, de la ora 17.00, gălățenii vor juca la Constanța, cu una dintre adversarele din play-out. În clasamentul intermediar din play-out, Dunărea este pe ultimul loc șase puncte din nouă jocuri. la șapte puncte de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare ocupat de Rapid Suceava. În etapa curentă, se vor juca două meciuri care vor conta pentru play-out, Gloria Buzău-CF Brăila și Rapid CFR Suceava-Farul Cosntanța. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal