FOTBAL: Fetele de la Oțelul continuă în play-off

3

Pe trei la finalul sezonului regulat 


Echipa feminină a clubului Oțelul a terminat primul sezon regulat din istorie pe locul trei. După ce miercuri Oțelul a remizat 3-3 pe teren propriu cu Selena Constanța, joi, Viitorul Buzău a învins ultima clasată CSȘ Târgoviște și a devansat Oțelul în clasament. Chiar dacă sunt la egalitate de puncte, câte 13, Viitorul a devansat Oțelul, după criteriul meciurilor directe. În confruntările  Viitorul Buzău-Oțelul, punctele au fost împărțite, însă golaverajul le este superior buzoiencelor. La Buzău, în tur, Viitorul a învins cu 11-3, iar în retur, la Galați, Oțelul a învins la limită 2-1. Linia de clasament de la finalul sezonului regulat a ”oțelarelor” este opt jocuri, patru victorii, un meci egal, trei înfrângeri, golaveraj 19-32. De menționat că în sezonul regulat fetele de la Oțelul le-a fost anulată victoria 9-3 cu Sporting Craiova, după retragerea echipei din Craiova. Sezonul regulat a fost câștigat de Universitatea Alexandria 21 de puncte, o singură înfrângere, la Galați cu Oțelul, pe doi s-a clasat Viitorul Buzău 13 puncte, Oțelul pe trei, Selena Constanța a terminat pe locul patru cu nouă puncte, iar locul cinci (ultimul) este ocupat de CSȘ Târgoviște cu un singur punct.

Play-off improvizat de FRF


La debutul seriei Sud din Liga I au fost opt echipe, însă pe parcurs unele s-au retras, Sporting Craiova și FC Voluntari București, sau au fost promovate în Superliga, Fair Play București. Din cauza retragerilor/promovarilor și a numărului scăzut de meciuri disputate, s-a luat decizia organizării unui turneu play-off. În faza a II-a (play-off) vor juca primele patru echipe din cele două serii ale Ligii I. Din seria Sud, pe lângă Oțelul în play-off s-au mai calificat: Universitatea Alexandria, Viitorul Buzău și Selena Constanța. În funcție de locul ocupat la finalul sezonului regulat, echipele vor intra în play-off cu următoarele puncte: Universitatea Alexandria locul 1, trei puncte; Viitorul Buzău, locul doi, două puncte, Oțelul, locul trei, un punct, Selena Constanța, locul patru, zero puncte. Meciurile din play-off se vor juca în sistem tur-retur. Programul echipei gălățene în play-off este:

TUR
etapa I, duminică, 27 aprilie, Viitorul Buzău-Oțelul, 11-3 și 1-2 în sezonul regulat;
etapa a II-a, duminică, 11 mai, Selena Constanța-Oțelul, 7-2 și 3-3 în sezonul regulat;
etapa a III-a, duminică, 18 mai, Oțelul-Universitatea Alexandria, 1-9 și 2-1 în sezonul regulat;

RETUR
etapa a IV-a, duminică, 25 mai, Oțelul-Viitorul Buzău;
etapa a V-a, duminică, 1 iunie, Oțelul-Selena Constanța;
etapa a VI-a, duminică, 8 iunie, Universitatea Alexandria-Oțelul.  

Din seria Nord, în play-off s-au calificat echipele: Heniu Prundu Bârgăului (Bistrița Năsăud), FCM Viitorul Reghin (Mureș), Vassas Odorhei (Harghita), Armonia Dolhești (Suceava). 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal