FOTBAL: Gabi Parachiv: „Îmi este foarte dor de Galați”

13

În intervenția de la Lider Sportiv, Gabi Paraschiv a mai vorbit despre echipa pe care o conduce și experiența de la Oțelul.  
Gabi Paraschiv: „La Oțelul a fost o experiență foarte frumoasă alături de suporteri, nu pot să spun un moment frumos, totuși remarc momentele unice de la finalul meciului cu Timișoara. Când mă uit la arenă (stadionul „Oțelul”), mi se face dor, aș fi vrut să mai joc, însă vârsta își spune cuvântul. Golul preferat este cel de acasă din meciul cu Trabzonspor. La 15 mai, voi veni la Galați indiferent dacă nu se va organiza nimic, pentru că îmi este foarte dor de Galați, de stadion.
Opt victorii și o înfrângere cu Flcăra Moreni

La Flacăra Moreni (Liga a IV-a Dâmbovița), antrenez și manageriez tot ce ține de fotbal, am o echipă frumoasă. Am suferit prima înfrângere (0-1 cu Bradul Moroieni), cu mine 30 de minute în teren, am reușit să fiu cel mai slab de pe teren. Am jucători buni dar pentru Oțelul sunt cam ”scumpi”. La Oțelul nivelul este prea ridicat, acolo sunt oameni care își fac treaba. Narcis Răducan a spus ca va veni la un meci, dacă va fi vreun jucător interesant pentru Oțelul, atunci îi vom da drumul gratis. Vorbesc cu Grigoraș se interesează dacă cert jucătorii, aș vrea să am o filozofie de joc ca a lui Petre Grigoraș. Nivelul valoric este scăzut aici, încercăm să ne apropiem de un nivel cât mai ridicat.  

După 23 de etape din Liga a IV-a Dâmbovița, Flacăra Moreni, echipa pregătită de Gabi Paraschiv este lider cu 55 de puncte din 24 de jocuri. ”Para” a preluat Flacăra Mornei în timpul competiției, iar de la preluare a obținut șapte victorii în campionat și cupă și o înfrângere 0-1 de la Bradul Moroieni. În faza județeană Dămbovița, a Cupei României, Flacăra lui ”Para” este calificată în turul șase unde va juca cu Avicola Tărtășeșsti, după ce în turul cinci au trecut de Săgeata Gura Ocniței in deplasare cu 4-0. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal