FOTBAL: Gloria Ivești și Avântul Vânători au produs ”surprizele” etapei a XIX-a

6
Sâmbătă și duminică, în Liga a IV-a Galați s-au disputat meciurile din etapa a XIX-a. A fost o etapă cu surprize, două dintre urmăritoarele liderului Gloria Ivești și Avântul Vânători, au pierdut jocurile din etapa curentă. Surpriza etapei s-a înregistrat la Vânători, unde fosta campioană Avântul, a pierdut 1-2 cu cei de la Victoria Independența.  Un alt rezultat surprinzător a fost la Valea Mărului, Avântul a învins cu 2-0 Gloria Ivești, una din echipele din furntea clasamentului. Celelalte rezultate: Juventus Toflea-Viitorul Costache Negri 2-2, Quantum Club Galați-Muncitorul Ghidigeni 8-3, Fulgerul Smulți-Avântul Drăgănești 3-2, Unirea Braniștea-Bujorii Târgu Bujor 6-1 și Avântul Matca-Metalosport 0-2.
Metalosport s-a desprins în câștigătoare, chiar dacă încă nu matematic. Gălățenii au 51 de puncte din 18 jocuri. Unirea Braniștea a rămas în coasta liderului cu 41 de puncte din 19 jocuri. Avântul Vânători și Gloria Ivești au rămas cu câte 38 de puncte, după înfrângerile din etapa curentă. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Victoria Independența-Fulgerul Smulți, Unirea Braniștea-Avântul Vânători, Avântul Matca-Bujorii Târgu Bujor, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Valea Mărului, Gloria Ivești-Viitorul Costache Negri, Avântul Drăgănești-Juventus Toflea și Metalosport-Quantum Club Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal