FOTBAL: Ilie Hagioglu: ”Avem promisiuni că din luna mai ne vom achita din datorii”

4

Invitat la Lider Sportiv, directorul Centrului de Copii și Juniori de la Dunărea, Ilie Hagioglu a declarat despre victoria 4-0 cu CF Brăila: 

”Practic toate meciurile din play-out sunt importante, pentru că din șase echipe, trei  retrogradează. Chiar dacă se va schimba sistemul din sezonul viitor ( dacă se va mări numărul de echipe), asta nu ne încîlzește cu nimic, trebuie să facem tot ce este posibil să ieșim din zona retrogradării, trebuie să ne clasăm pe o poziție în care decizia să nu conteze. 

Nu mă așteptam să batem 4-0, cei de la Brăila au câștigat ambele meciuri din sezonul regulat, dar iată că cu toate greutățile, am câștigat. Aici vreau să felicit jucătorii, aceștia nu au mai primit bani din decembrie. Avem promisiuni din partea Primăriei că din luna mai ne vom putea achita din datorii. Echipa a jucat bine și a căștigat la un scor neașteptatat.  

Azi a fost primul meci în care au marcat toți atacanții echipei, asta mă face să îi felicit, ăsta e rolul lor. Au mai fost și alte ocazii, prin reușita din minutul șapte s-au descătușat, au evoluat bine. A fost primul meci după mulți ani în care am stat liniștiți până la final. 

După 3-0 cu Rapid CFR Suceava și 4-0 cu CF Brăila, etapa viitoare la Tărlungeni ne mulțumim și cu un meci egal, pentru că avem meciuri grele, două deplasări destul de lungi. Nu vreau să sărim calul poate scoatem un rezultat bun. Patru victorii consecutive fără gol primit, înseamnă că atacanții și apărarea și-au făcut treaba.   

Nu pot să spun că echipa este în vârf de formă. Față de anul trecut au fost eliminați jucătorii certați cu disciplina. Cei care aveau alte gânduri au rămas cu mici excepții. Jucătorii sunt tineri, serioși, crescuți în ”pepiniera” de la Oțelul și de la Dunărea. Atmosfera s-a schimbat în bine în condițiile în care clubul are datorii foarte mari către jucători”
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal