FOTBAL: În Liga a III-a, play-out-ul începe cu derby-ul județean Oțelul II-Sporting Liești

4
După ce au terminat sezonul regulat pe loculrile șapte, Oțelul II și zece, Spoting Liești, cele două echipe gălățene din Liga a III-a, vor juca în turneul play-out, pentru salvarea de la retrogradare. Play-out-ul se va juca în sistem tur-retur, total zece meciuri, iar echipele vor intra cu punctele acumulate în sezonul regulat cu adversarele din play-out. Alături de Oțelul II și Sporting Liești, în play-out vor mai juca alte trei echipe, iar clasamentul înaintea primei etape din play-out este: 
1. Callatis Mangala 22 de puncte; 
2. Compet Cireșu 18 puncte; 
3. Oțelul II 14 puncte; 
4. Sporting Liești 14 puncte; 
5. Rapid Fetești 11 puncte; 
6. Progresul Cernica 9 puncte-echipă retrasă. 
Jocurile din play-out, vor debuta în Vinerea Mare, iar în prima etapă este programat derby-ul județean Oțelul II-Sporting Liești. Programul celor două echipe gălățene în play-out este: 
TUR
etapa I, vineri, 18 aprilie, Oțelul II-Sporting Liești (0-1 și 3-0 în sezonul regulat); 
etapa a II-a, vineri, 25 aprilie, Rapid Fetești-Oțelul II, (0-1 și 1-0  în sezonul regulat), Sporting Liești-stă;  
etapa a III-a, vineri, 2 mai, Oțelul II-Callatis Mangalia în (4-3 și 2-2 în sezonul regulat); sâmbătă, 3 mai, Sporting Liești-Rapid Fetești, (2-2 și 2-0 în sezonul regulat) 
etapa a IV-a, marți, 6 mai, Callatis Mangalia-Sporting Liești (3-2 și 2-0 în sezonul regulat; Conpet Cireșu-Oțelul II (3-1 și 2-2 în sezonul regulat); 
etapa a V-a, vineri, 9 mai, Oțelul II-stă; sâmbătă, 10 mai, Sporting Liești-Conpet Cireșu (0-4 și 3-3 în sezonul regulat)
RETUR
etapa a VI-a, sâmbătă, 17 mai, Sporting Liești-Oțelul II; 
etapa a VII-a, vineri, 23 mai, Oțelul II-Rapid Fetești; Sporting Liești-stă; 
etapa a VIII-a, marți 27 mai, Callatis Mangalia-Oțelul II, Rapid Fetești-Sporting Liești; 
etapa a IX-a, vineri, 30 mai, Oțelul II-Compet Cireșu; sâmbătă, 31 mai, Sporting Liești-Callatis Mangalia;  etapa a X-a, vineri, 6 iunie, Compet Cireșu-Sporting Liești; Oțelul II-stă. 
La finalul meciurilor din play-out, retrogradează direct în Liga a IV-a, ultimle două clasate (inclusiv Progresul Cernica), plus trei echipe cele mai slabe de pe locul zece din cele șase serii de Liga a III-a. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal