FOTBAL: În Liga a IV-a, derby-ul municipal s-a încheiat egal

5

Derby-ul municipal din Liga a IV-a dintre Metalosport și Quantum Club, s-a încheiat cu un rezultat surpriză. Liderul autoritar Metalosport, a remizat 3-3, pe teren propriu cu concitadinii de la Quantum Club. A fost primul rezultat de egalitate înregistrat de Metalosport în acest sezon. Celălalt derby al etapei, Unirea Braniștea-Avântul Vânători, derby-ul de clasament al rundei, s-a încheiat cu victoria 2-0 a gazdelor.

Celelalte rezultate ale etapei a XX-a: Avântul Drăgănești-Juventus Toflea 2-1, Gloria Ivești-Viitorul Costache Negri 9-2, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Valea Mărului 1-2, Avântul Matca-Bujorii Tîrgu Bujor 3-2, Victoria Independența-Fulgerul Smulți 2-1.

În clasament pe primul loc sunt cei de la Metalosport cu 52 de puncte din 18 jocuri. Podiumul este completat de Unirea Braniștea 43 de puncte, 19 jocuri; Gloria Ivești 41 de puncte din 19 jocuri. În ”subsol” Bujorii Tîrgu Bujor, este ultima cu trei puncte din 19 jocuri, Sporting Tecuci, echipă retrasă, este pe 14 cu cinci puncte, iar pe 13 sunt cei de la Juventus Toflea cu 17 puncte.

Etapa viitoare sunt programate jocurile: Avântul Valea Mărului-Metalosport, Unirea Braniștea-Victoria Independența, Avântul Matca-Avântul Vînători, Quantum Club-Bujorii Tîrgu Bujor, Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești-Gloria Ivești și Juventus Toflea-Fulgerul Smulți. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal