FOTBAL: Juventus Toflea s-a impus la scor în dery-ul etapei de la Ivești

5
În Liga a IV-a juniori s-au disputat meciurile din etapa a XXII-a. Capul de afiș al etapei a fost jocul de la Ivești, de pe arena „Nicu Nour”, dintre fosta campioană Gloria Ivești, locul trei și campioana en-titre, Juventus Toflea, liderul la zi. Derby-ul campioanelor a fos câștigat de cea mai recentă, Juventus Toflea, cu un scor categoric 10-3. Avântul Vânători, echipa de pe locul doi, a învins în etapa a XXII-a, cu 2-1 pe teren propriu pe cei de la Quantum Club Galați. 
Celelalte rezultate: Mtalosport-Viitorul Costache Negri 1-2, Fulgerul Smulți-Unirea Braniștea 1-2, Victoria Independența-Avântul Matca 3-1,  Avântul Valea Mărului-Bujorii Târgu Bujor 3-1, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești  2-1. 

Cu opt etape înainte de final, Juventus Toflea conduce cu 59 de puncte din 22 de jocuri, locul doia este ocupat de Avântul Vânători cu doar un punct mai puțin 58, din 22 de jocuri. Podiumul este încheiat de Gloria Ivești cu 50 de puncte. În ”subsol”, la fel ca la seniori Bujorii Târgu Bujor, este ultima cu nouă puncte.  

Etapa viitoare sunt programate jocurile:  Avântul Drăgănești-Metalosport, Gloria Ivești-Fulgerul Smulți, Juventus Toflea-Muncitorul Ghidigeni, Viitorul Costache Negri-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Valea Mărului-Avântul Vânători, Quantum Club-Victoria Independența și Avântul Matca-Unirea Braniștea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal