FOTBAL: Juventus Toflea și Avântul Vânători continuă victoriile în Liga a IV-a juniori

11
În etapa a XXI-a din Liga a IV-a juniori, cele două echipe din frunte, Juvemtus Toflea și Avântul Vânători, au continuat seria victoriilor. Campionii de la Juventus Toflea au realizat scorul etapei, pe teren propriu 9-0, Fulgerul Smulți. Cei de la Avântul Vânători au răspuns cu o victorie 2-1, în deplasare la Matca. A treia dintre echipele din partea suprioară a clasamentului Gloria Ivești, a învins în deplasare 2-1 Avântul Drăgănești. 
Celelalte  rezultate ale etapei: Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni 2-1, Quantum Club Galați-Bujorii Târgu Bujor 3-0, Unirea Braniștea-Victoria Independența 2-0 și Avântul Valea Mărului-Metalosport 3-0. 

După XXI de etape din Liga a IV-a juniori, pentru primul loc se luptă două echipe, Juventus Toflea și Avântul Vânători. Cei de la Toflea au doar un punct în fața celor de la Avântul Vânători. Juventus Toflea are 56 de puncte, în timp ce Avântul Vânători este la cota 55. În lupta pentru primul loc mai sunt și cei de la Gloria Ivești cu 50 de puncte. 
Etapa viitoare se vor disputa jocurile: Metalosport-Viitorul Costache Negri, Fulgerul Smulți-Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești, Avântul Valea Mărului-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Vânători-Quantum Club Galați, Victoria Independența-Avântul Matca și derby-ul Gloria Ivești-Juventus Toflea. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal