FOTBAL: Liderul Metalosport deschide etapa a XXII-a din Liga a IV-a

4

Etapa a XXII-a din Liga a IV-a, se va disputa pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică. Runda va fi deschisă sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 17.00, cu jocul liderului Metalosport-Viitorul Costache Negri, stadion „Siderurgistul”. Duminică meciurile se vor disputa după programul: Fulgerul Smulți-Unirea Braniștea, Vicvtoria Independenţa-Avântul Matca, Avântul Vânători-Quantum Club Galați, Avântul Valea Mărului-Bujorii Târgu Bujor, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești și Gloria Ivești-Juventus Toflea.

După XXI din cele XXVIII de etape din Liga a IV-a, Metalosport conduce cu 50 de puncte din 19 jocuri. Partea superioară a clasamentuluio este completattă de Gloria Ivești (locul doi) și Unirea Braniștea (locul trei), au câte 41 de puncte, din 20 de jocuri, iar Avântul Vânători este pe patru cu 38 de puncte. În subsol, Bujorii Târgu Bujor este ultima cu cinci puncte, Sporting Tecuci, echipă retrasă, este pe locul 14, cu cinci puncte, Muncitorul Ghidigeni este pe 13 cu 18 puncte.

În deschiderea meciurilor seniorilor sunt programate jocurile din Liga a IV-a juniori, după același program. La juniori după XXI de etape, pentru primul loc se luptă două echipe, Juventus Toflea și Avântul Vânători. Cei de la Toflea au doar un punct în fața celor de la Avântul Vânători. Juventus Toflea are 56 de puncte, în timp ce Avântul Vânători este la cota 55. În lupta pentru primul loc mai sunt și cei de la Gloria Ivești cu 50 de puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal