FOTBAL: Lieștiul a pierdut la limită jocul cu liderul

3
Ultimul joc din sezonul regulat al sezonului de debut în Liga a III-a, a fost pierdut, la limită, de Sporting Liești. Chiar dacă au jucat cu liderul autoritar al seriei, gălățenii au lăst o impresie bună și au pierdut la limită 1-2 cu FC Voluntari. Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 30 din penalty, acesta fiind și scorul pauzei. În partea secundă, în minutul 70, gălățenii au egalat prin reușita lui Laurențiu Nastea. Scorul final a fost satbilit cu 12 minute înainte de final de cei de la Voluntari. 
Valentin Cramer și Ionel Crihană au trimis în teren echipa: Vasiliu-Scutaru, Teleagă, Lovin, Dragoș Voicu-Bahnașu, Daniel Voicu, Nastea, Stoica-Ancerenco, Gârleanu. Au mai jucat: Pavel, Dorojan și Anastasie. 
Jocul de astăzi a fost abordat de cele două echipe fără o serie de jucători de bază. De la Liești au lipsit Postolea, Petrea și Adamache-accidentațți, în timp ce de la oaspeți au lipsit ”vedetele”. 
Sporting Liești a încheiat sezonul regulat pe locul nouă cu 20 de puncte din 22 de jocuri, șase victorii, două remize, 14 înfrângeri, golaveraj 29-48. În play-out, gălățenii vor intra de pe poziția a patra cu 14 puncte din zece jocuri, patru victorii, două egaluri, patru înfrângeri, golaveraj 15-18. În prima etapă din play-out, Sporting Liești va juca cu satelitul de la Oțelul, vineri, 18 aprilie, de la ora 17.00. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal