FOTBAL: Lieștiul a pierdut la limită la Afumați

5
Chiar dacă jocul de la Afumați, ultima deplasare din sezonul regulat, era fără miză pentru Sporting Liești, echipa gălățeană s-a mobilizat și a făcut un joc bun, pe terenul echipei de pe locul doi CS Afumați. În jocul din Ilfov, scorul a fost deschis de gazde în minutul 46, dintr-o lovituă de pedeapsă, acordată eronat de arbitru, conform oficialilor gălățeni. Ștefan Adamache a adus egalitatea pe tabelă în minutul 51, însă gazdele au mai marcat în minutul 58. După marcarea golului doi, cei de la Afumați au tras de timp cât și cum au putut, dovadă și cele două schimbări, din minutul 90, făcute la trecerea timpului. 
Pentru jocul de azi, Sporting Liești nu s-a putut baza pe: Teleagă, Postoloea și Daniel Voicu-suspendați, iar Nastea și Adamache au fost incerți până apropae de începutul jocului. În aceste condiții Valetin Cramer și Ionel Crihană, au trimis în teren echipa: Vasiliu-Scutaru, Petrea, Nastea, Dragoș Voicu-Adamache, Postelnicu, Lovin, Bahnașu, Stoica-Gârleanu. Au mai jucat: Ancerenco, Dorojan, Pavel, Adrian Anastasie. 
În clasamentul general, Sporting Liești este pe locul zece cu 20 de puncte din 21 de jocuri. În play-out, gălățenii sunt pe același loc zece, cu 14 puncte din zece jocuri. Etapa viitoare, sâmbătă, 12 aprilie, Sporting Liești va juca pe teren propriu cu liderul seriei FC Voluntari. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal