FOTBAL: Liga a IV-a, etapa a XXI-a se joacă în Sâmbăta Mare

4
Etapa a XXI-a din Liga a IV-a se va disputa in integralitate în Sâmbăta Mare. Runda va fi deschisă de la ora 12.00, cu jocurile: Juventus Toflea-Fulgerul Smulți, Avântul Drăgănești-Gloria Ivești, Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni. De la ora 13.00, la Valea Mărului, Avântul din localitate va juca pe teren propriu cu liderul Metalosport. Unirea Braniștea, viceliderul ligii va juca pe teren propriu cu Victoria Independența. Ultimul meci al etapei pascale se va juca la Galați, pe stadionul „Siderurgistul”, de la ora 17.30, între Quantum Club Galați și Bujorii Târgu Bujor. 
În clasament pe primul loc sunt cei de la Metalosport cu 49 de puncte din 18 jocuri. Podiumul este completat de Unirea Braniștea 41 de puncte, 19 jocuri; Gloria Ivești 38 de puncte din 19 jocuri. În ”subsol” Bujorii Tîrgu Bujor, este ultima cu trei puncte din 19 jocuri, Sporting Tecuci, echipă retrasă, este pe 14 cu cinci puncte, iar pe 13 sunt cei de la Juventus Toflea cu 17 puncte.
Jocurile seniorilor vor fi ”deschise” de cele ale juniorilor, după același program. La juniori Juventus Toflea conduce cu 53 de puncte din 20 de jocuri, la doar un punct în fața principalei urmăritoare Avântul Vânători 52 de puncte. Podiumul este încheiat de Gloria Ivești cu 47 de puncte. În partea inferioară Fulgerul Smulți este pe 13 cu 16 puncte, Victoria Independența pe 14 cu 16 puncte, iar ultimul loc, la fel ca la seniori, este ocupat de Bujorii Târgu Bujor cu nouă puncte. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal