FOTBAL: Metalosport al doilea egal consecutiv, Braniștea a pierdut locul doi

4
În Sâmbătă Mare, echipele din Liga a IV-a Galați, au disputat meciurile din etapa a XXI-a. Din cele patru echipe din fruntea clasamentului, doar Gloria Ivești și Avântul Vânători au obținut victoriile scontate. Liderul Metalosport, a încheiat al doilea meci consecutiv la egalitate, 2-2 la Avântul Valea Mărului. Viceliderul dinaintea etapei, Unirea Braniștea, a pierdut pe teren propriu 0-1 cu Victoria Independența și a pierdut și locul doi. Gloria Ivești a produs scorul etapei 8-2, în deplasare la Avântul Drăgănești. Celelalte rezultate ale etapei: Avântul Matca-Avântul Vânători 1-3, Quantum Club Galați-Bujorii Târgu Bujor 6-2, Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni 4-1, Juventus Toflea-Fulgerul Smulți 4-0. 
Chiar dacă este la al doilea rezultat de egalitate consecutiv, Metalosport continuă să fie în fruntea clasamentului cu avans consistent de nouă puncte. Echipa gălățeană are 50 de puncte din 19 jocuri, în timp ce urmăritoarele, Gloria Ivești și Unirea Braniștea, au câte 41 de puncte, din 20 de jocuri, iar Avântul Vânători este pa patru cu 38 de puncte. În subsol, Bujorii Târgu Bujor este ultima cu cinci puncte, în etapa curentă au depășit cota celor 100 de goluri primite, golaveraj 24-105. Sporting Tecuci, echipă retrasă, este pe locul 14, cu cinci puncte, Muncitorul Ghidigeni este pe 13 cu 18 puncte. 
Etapa viitoare se vor discuta jocurile: Metalosport-Viitorul Costache Negri, Fulgerul Smulți-Unirea Braniștea, Gloria Ivești-Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești, Avântul Valea Mărului-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Vânători-Quantum Club Galați, Victoria Independența-Avântul Matca.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal