FOTBAL: Oțelul a debutat cu o victorie în play-off

5
Meciul de debut din faza secundă a Ligii I, play-off, de la Buzău, de pe terenul celor de la Viitorul, a fost câștigat de Oțelul. Echipa gălățeană s-a impus cu 3-1, după ce la pauză scorul a fost egal 1-1. După victoria de la Buzău, echipa feminină a clubului Oțelul trece peste Viitorul în clasamentul seriei Sud. Trupa pregătită de Ion Morohai are patru puncte, trei aferente victoriei de la Buzău și unul cu care a intrat în play-off. În celalalt meci al etapei din play-off, Universitatea Alexandria a învins cu 4-1, Selena Constanța. 
După prima etapă din play-off, clasamentul seriei Sud este: 
1. Universitatea Alexandria 6 puncte, golaveraj 4-1
2. Oțelul 4 puncte, golaveraj 3-1
3. Viitorul Buzău 2 puncte, golaveraj 1-3
4. Selena Constanța 0 puncte, golaveraj 1-4. 
Play-off-ul continuă, dar, după o nouă pauză! 
După ce în sezonul regulat au avut mai multe etape de pauză decât jocuri, iată că și în play-off urmează o pauză. Următorul meci în play-off-ul ligii secunde este programat peste trei săptămâni, duminică, 11 mai. Oțelul va juca în etapa a II-a, la Constanța cu echipa locală Selena. Pe teren propriu, Oțelul va juca în ultima etapă din turul play-off-ului, duminică, 18 mai, cu Universitatea Alexandria.     
De 1 Mai, Oțelul joacă în „Cupa Romîniei”

În cupă, după o serie de amânări si reprogramări, FR Fotbal a stabilit ca jocul din turul II, dintre Oțelul, varianta feminină și echipa de prima ligă Fair Play București, să se joace în prima zi a lunii mai, joi 1 mai. Jocul este programat să se dispute cu începere de la ora 14.00, pe stadionul „Zoltan David”, fost „Ancora”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal