FOTBAL: Oțelul II încheie sezonul regulat la Ștefănești-Ilfov

10
În ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a, satelitul de la Oțelul va juca un meci doar de plamares la Ștefănești, Ilfov. Va fi un meci doar de palmares, în care cele două echipe își vor testa ”garniturile” pentru partea mai importantă a sezonului, play-out Oțelul II, play-off Ștefănești. 
Jocul de vineri este abordat de Oțelul II de pe locul șapte, primul care duce în play-out, cu 24 de puncte, din 21 de jocuri, golaveraj 24-35. Gazdele jocului de vineri sunt pe locul trei cu 43 de puncte. Singura miză a jocului de vineri este pentru echipa gazdă, cu o victorie, dar și cu un joc al rezultatelor favorabil CS Ștefănești poate termina sezonul regulat pe locul doi. 
După sezonul regulat, Oțelul II va juca în turneul play-out, pentru salvarea de la retrogradare. Gruparea gălățeană va intra în play-out cu punctele obținute în sezonul regulat, în meciurile cu celelalte cinci echipe din play-out. Înaintea ultimei etape, cu un joc rămas de disputat în zona play-out, Callatis Mangalia-Rapid Fetești, clasamenetul play-out este următorul: 1. Progresul Cernica 16 puncte; 2. Callatis Mangalia 16 puncte; 3. Conpet Cireșu 15 puncte; 4. Sporting Liești 14 puncte; 5. Oțelul II 12 puncte; 6. Rapid Fetești 8 puncte. 
Partida de vineri, se va dispute pe stadionul „Dumitru Matarau”, din comuna Ștefănești, județul Ilfov. În tur, Oțelul II s-a impus cu 2-0.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal