FOTBAL: Oțelul II a învins Lieștiul în derby

4
Cele două echipe gălățene din Liga a III-a, Oțelul II și Sporting Liești au debutat în play-out cu o confruntare directă. Meciul disputat pe stadionul „Zoltan David”, a fost echilibrat, încrâncenat, cu penalty și eliminări, dar cu un singur gol. Singura reușită a partidei a fost marcată de Georgel Pungă, în minutele de prelungire ale primei reprize (46). În partea secundă în locul golurilor au apărut eliminările, în finalul jocului cele două echipe au rămas în inferioritate numerică. Moglan de la Oțelul II, a fost eliminat pentru lovire, iar Nastea de la Liești, a primit al doilea galben, automat roșu, pentru provocarea lui Moglan. Tot pe final de joc, Oțelul II a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, Miron a executat, Vasiliu a apărat. Lieștiul se putea alege cu un punct din meciul cu Oțelul II, la una din ultimele faze, Dragoș Voicu, din doi metri, nu a ”băgat” mingea în portă. 
Sporting Liești a jucat în formula: Alex Vasiliu-Dragoș Voicu,Ciprian Teleagă, Adrian Petrea, Daniel Lovin-Cristian Bahnașu, Robert Stoica, Marius Postelnicu, Ștefan Adamache, Laurențiu Nastea-Cosmin Gârleanu. Au mai jucat: Ștefan Scutaru, George Ancerenco. Antrenori: Valentin Cramer și Ionel Crihană. 
În celalalt meci al etapei din play-out, Conpet Cireșu a învins cu 2-1 Rapid Fetești. După prima etapă din play-out, Oțelul II staționează pe locul trei cu 17 puncte, iar Sporting Liești rămâne pe patru cu 14 puncte, locul zece în clasamentul general. Etapa viitoare, Oțelul II se va deplasa la Fetești pentru jocul cu Rapid, iar Sporting Liești va sta.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal