FOTBAL: Oțelul încheie sezonul regulat acasă cu Selena Constanța

3
foto: otelulgalati.ro
În ultima etapă a sezonului regulat, echipa feminină de la Oțelul va juca pe teren propriu cu Selena Constanța. Jocul cu gruparea constănțeană vine după o pauză de puțin peste o lună de la ultimul meci oficial la ”oțelarelor”, meci în care au produs surpriza învingănd liderul Universitatea Alexandria. 
Jocul cu Selena Constanța este important pentru echipa gălățeană, miza meciul este locul doi în serie la finalul sezonului regulat. Înaintea ultimei etape Oțelul este pe locul doi cu 12 puncte din șapte jocuri, patru victorii, trei înfrângeri, golaveraj 16-29. Selena Cosntanța este pe patru cu opt puncte din șapte jocuri, indiferent de rezultatul meciului Oțelul, gruparea constănțeană va termina pe locul patru. Pentru locul doi, ”oțelarele” se duelează de la distanță cu Viitorul Buzău, echipă aflată pe locul trei cu zece puncte. În ultima etapă Viitorul Buzău va juca pe terenul ultimei clasate CSȘ Târgoviște, la o zi distanță după meciul gălățencelor, joi, 17 aprilie, de la ora 19.00. În pauza competițională Oțelul a jucat un meci amcal la Galați cu CSȘ Târgoviște, câștigat de gălățence 6-2.

Oțelul și Selena Constanța s-au întîlnit în acest sezon de două ori. În meciul tur de la Cosntanța au învins gazdele cu 7-2. A doua confruntare a fost la Galați, în turul inaugural al „Cupei României”, iar Oțelul a învins cu 4-1. 
Partida de miercuri se va disputa pe stadionul „Ancora-Zoltan David”, cu începere de la ora 14.00. Arbitrii jocului vor fi: Bogdan Ionuț Angheliniei  Adrian Viorel Cojocaru, ajutat la cele două linii de: Alexandru Florin Vișan și Daniel Vlase, toți din Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal