FOTBAL: Siretul Piscu a detronat Voința Cudalbi din fruntea seriei a II-a, Liga a V-a

5
În prima etapă din ply-off-ul Ligii a V-a, s-a înregistrat și primul rezultat surpriză. În seria a II-a, unde lupta pentru primul loc este încinsă, campiona de tomană Voința Cudalbi, a remizat 1-1, pe teren propriu cu Foresta Șendreni și a pierdut primul loc în clasament. A fost primul meci din actuala ediție a Ligii a V-a de pe teren propriu, în care Voința Cudalbi nu a ieșit învingătoare de pe teren. Siretul Piscu a replicat cu o victorie 5-0 la Inter Tudor Vladimirescu și a trecut pe primul loc în serie. În play-out, Unirea Cosmești a trecut cu 1-0 de Zorile Grivița, iar Șoimii Fundeni a căștigat categoric 6-1 la Siretul Nomoloasa. 
În seria I, liderul Petrolul Schela a jucat în devans, sâmbătă, pe terenul sintetic al stadionului „Dunărea” și s-a impus cu 8-2. Celelalte rezultate: Mălina Smârdan-Agrojor Jorăști 1-0, Zimbrul Slobozia Conachi-Voința Șivița 9-1, Voința Cișmele-AS Cuca 7-1. 
După prima etapă din play-off, în seria a II-a lupta pentru primul loc este mai încinsă ca niciodată, în timp ce în prima serie, Petrolul Schela s-a desprins în frunte. ”Găzarii” au 37 de puncte din 14 jocuri, în timp ce urmăritoarele, Voința Cișmele este pe doi cu 26 de puncte din 13 jocuri, iar Agrojor Jorăști este pe trei cu 25 de puncte din 12 jocuri. 
În seria a II-a, Siretul Piscu este noul lider cu 36 de puncte din 15 jocuri, golaveraj 58-19, cu doar un punct avans față de Voința Cudalbi 35 de puncte, din 15 jocuri, golaveraj 55-16. Celelalte echipe din play-off au câte 29 de puncte, Foresta Șendreni și 26 de puncte, Inter Tudor Vladimirescu. În mare măsură, situația la vârf în seria a II-a se va reglementa etapa viitoare când este programat derby-ul Siretul Piscu-Voința Cudalbi. 
Etapa viitoare se va disputa duminică 4 mai, după programul: 
Seria a II-a 
Play-off: Siretul Piscu-Voința Cudalbi
Foresta Șendreni-Inter Tudor Vladmirescu
Play-out: Zorile Grivița-Siretul Nămoloasa
Șoimii Fundeni-Unirea Cosmești
Seria I
Agrojor Jorăști-Petrolul Schela;
Prutul Vlădești-Zimbrul Slobozia Conachi;
Voința Șivița-Voința Cișmele;
Flacăra Pechea-AS Cuca;
Mălina Smârdan-stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal