FOTBAL: Siretul Piscu-Voința Cudalbi, derby pentru primul loc în seria a II-a, Liga a V-a

4
Sistemul play-off din seria a II-a, Liga a II-a, începe să își arate roadele. În etapa a II-a din turneul pentru promovarea în Liga a IV-a, cele mai bune echipe din serie, Siretul Piscu și Voința Cudalbi, vor juca o primă finală pentru promovare. Duminică, 4 mai, de la ora 11.00, pe stadionul „Siretul” din Piscu, liderul Siretul Piscu, va juca cu câștigătoarea sezonului regulat Voința Cudalbi.  
În clasament, după o etapă din play-off, cele două echipe sunt despărțite de un singur punct. Etapa trecută Voința Cudalbi a remizat surprinzător pe teren propriu 1-1, cu Foresta Șendreni, în timp ce Siretul Piscu s-a impus la scor 5-0, pe terenul celor de la Inter Tudor Vladimirescu și a preluat fotoliul de lider al seriei. Siretul este lider cu 36 de puncte din 15 jocuri, golaveraj 58-19, în timp ce Voința este pe doi cu 35 de puncte din 15 jocuri, golaveraj 55-16. 
Cele două jocuri din sezonul regulat au fost echilibrate, la fel cum se anunță și ”finala” de duminică de la Piscu, de fiecare dată echipa gazdă s-a impus. În tur, cele două echipe au jucat pe „Siretul” din Piscu, iar gazdele s-au impus cu 2-1, în timp ce jocul retur disputat la Cudalbi a fost adjudecat de Voința cu 3-2. 
Celelalte două echipe din play-off, Foresta Șendreni și Inter Tudor Vladimirescu, duc luptă acerbă pentru ocuparea locului trei. După prima etapă din play-off, Foresta Șendreni 29 de puncte, a luat un avantaj de trei puncte în fața celor de la Tudor Vladimirescu 26 de puncte. În etapa a II-a din play-off, cele două echipe vor juca în devans sâmbătă, 3 mai, de la ora 17.00, la Șendreni. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal