FOTBAL: Sporting Liești încheie deplasările din sezonul regulat la Afumați-Ilfov

4

Adversare din play-off până la finalul sezonului regulat 


În ultimele două jocuri din sezonul regulat al Ligii a III-a, Sporting Liești, va întâlni echipe din partea superioară a clasamentului, grupări care la finalul sezonului regulat vor juca în play-off. În etapa a XXI-a, penultima, gruparea din județul Galați, va susțne o nouă deplasare în județul Ilfov, cea de a cincea, pentru meciul cu cei de la CS Afumați. În ultima etapă, Sporting Liești primește pe teren propriu replica liderului seriei FC Voluntari, o altă echipă ce provine din județul Ilfov. 
Meci de palmares 

Jocul de vineri, va începe de la ora 17.00, și se va disputa pe stadionul ”Comunal”, din Afumați. Va fi un meci de palmares, după finalul sezonului regulat, Sporting Liești va juca pentru salvarea de la retorogradare, iar gazdele jocului de vineri, se vor lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Înaintea etapei a XXI-a, în clasamentul general, Sporting Liești este pe locul nouă cu 20 de puncte din 20 de jocuri, șase victorii, două meciuri egale, 12 înfrângeri, golaveraj 25-44. CS Afumați este pe locul trei cu 40 de puncte din 20 de jocuri, 11 vcitorii, șapte remize, două înfrângeri, golaveraj 41-14. În tur, pe ”Liești Arena”, CS Afumați a învins cu 3-1, singurul gol al gălățenilor a fost marcat de Ștefan Adamche.
Cu 14 puncte în play-out 

Imediat ce se vor încheia meciurile din sezonul regulat, vor debuta meciurile din play-out. Alături de Sporting Liești, pentru salvarea de la retrogradare vor lupta alte cinci echipe: Progresul Cernica, Callatis Mangalia, Conpet  Cireșu, FC Oțelul II și Rapid Fetești. Jocurile din play-out vor fi abordate de Sporting Liești cu 14 puncte, din zece jocuri, patru victorii, două meciuri egale, patru înfrângeri, golaveraj 13-18. La finalul meciurilor din play-out, cele șase echipe vor juca meciuri tur-retur, în Liga a IV-a retrogradează direct ultimele două clasate (locurile 11și 12), plus trei echipe cele mai slab clasate, din cele șase serii, de pe locul zece.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal