FOTBAL: Sporting Liești termină sezonul regulat acasă cu liderul

3

Ultima etapă din sezonul regulat a Ligii a III-a, programeză pentru Sporting Liești, cel mai greu meci al sezonului. Pe teren propriu, ”Liești Arena”, sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 17.00, echipa pregătită de Valentin Cramer și Ionel Crihană, va juca cu liderul seriei, FC Voluntari. La fel ca marea majoritate a meciurilor din etapa a XXII-a, va fi un meci de palmares, după sezonul regulat, cele două echipe vor lupta pentru obiective diferite.

Cu o etapă înaintea primului sezon regulat în Liga a III-a, Sporting Liești este pe locul nouă cu 20 de puncte, din 21 de jocuri, golaveraj 24-46. Oaspeții jocului de sâmbătă, FC Voluntari, conduc seria încă din etapa a patra, iar cu o etapă înainte de prima parte a sezonului au 52 de puncte din 21 de jocuri, nouă puncte mai mult față de echipa de pe locul doi.

După jocul cu FC Voluntari, Sporting Liești va juca în turneul play-out, pentru salvarea de la retrogradare. Gruparea din județul Galați se va lupta pentru salvarea de la retrogradare cu: Callatis Mangalia, Conpet Cireșu, Oțelul II și Rapid Fetești. Jocurile din play-out se vor disputa în sistem tur-retur. Prima etapă este programată vineri, 18 aprilie/sâmbătă, 19 aprilie, iar ultima etapă este progrmată să se joace vineri, 6 iunie/sâmbătă, 7 iunie.  La finalul meciurilor din play-out, în Liga a IV-a retrogradează direct ultimele două clasate (locurile 11 și 12), plus trei echipe cele mai slab clasate, din cele șase serii, de pe locul zece. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal