FOTBAL: Victorie de palmares pentru Dunărea

13
În ultima etapă a sezonului regulat din liga secundă, FCM Dunărea a obținut un nou succes de palmares. După ce la debut în sezonul de primăvară gălățenii au învins Unirea Slobozia, viceliderul de la acel moment, în ultimul meci în formula cu 12 echipe, gălățenii au învins din nou viceliderul, de data aceasta fosta prim divizionară Rapid București cu 2-0 (1-0). 
Cele două goluri gălățene au fost marcate în interval de trei minute, însă au fost despărțite de pauză. Scorul a fost deschis de Cosmin Neagu, în minutul 44. Diferența pe ”tabelă” a fost majorată la două minute de la revenirea de la vestiare, minutul 47, de Marius Bâtfoi.

Dunărea: Costea, Blănaru (min 76 Stelian Cucu), Panait, Ursu, Sorin Cucu, Sfrijan, Valentin Ion, Neagu, Gohoreanu (min 81 Cenk), Bâtfoi, M. Matei. Antrenor: Costel Enache

Victoria cu cei de la Rapid nu ajută cu nimic echipa gălățeană, în cele două clasamente. În ierarhia din sezonul regulat Dunărea termină pe locul 12 (ultimul) cu 17 puncte din 22 de jocuri, patru victorii, cinci meciuri egale, 13 înfrângeri, golaveraj 24-38. În clasamentul play-out, Dunărea a terminat pe locul cinci (penultimul), cu nouă puncte, din zece jocuri, două victorii, trei remize, cinci înfrângeri, golaveraj 8-11. 
Alături de FCM Dunărea pentru salvarea de la retrogradare vor mai juca: Gloria Buzău 17 puncte, Rapid CFR Suceava 16 puncte, CF Brăila 15 puncte, Unirea Tărlungeni 14 puncte și Farul Constanța 9 puncte. La finalul meciurilor din play-out, se joacă meciuri tur-retur, ultimle trei clasate vor retrograda în Liga a III-a. În prima etapă din play-out, Dunărea va juca vineri, 18 aprilie, de la ora 17.00, la Rapid CFR Suceava. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal