FOTBAL: Victorie importantă pentru Dunărea la Constanța

5

Chair dacă sunt neplătiți din luna decembrie a anului trecut, fotbaliștii de la Dunărea au obținut o victorie importantă în ultimul meci al sezonului care conta pentru gălățeni. În etapa intermediară de miercuri, gălățenii s-au impus cu 2-0, la pauză 1-0, la Constanța cu cei de la Farul.

Scorul a fost deschis în minutul 23 de Cosmin Neagu, după o greșeală a apărării constănțene, golul a fost contestat de gazde, cel mai vehement a fost portarul George Curcă. Pănă la pauză gălățenii au mai ratat o șansă de a marca prin Auraș Gohoreanu. Și în partea a doua gălățenii au avut ceva șanse de a marca, prin Matei și Gohoreanu. Pe finalul jocului, în minutul 82, Marius Matei este faultat în careu, arbitrul a dictat penalty, Cosmin Neagu a transformat și a făcut ”dubla” în jocul de azi.

În minutul 73 al jocului s-a petrecut un fapt inedit, supărat de prestația jucătorilor săi, antrenorul gazdelor Ștefan Nanu, a părăsit banca tehnică și a plecat în afara stadionului.

FCM Dunărea: Costea-Radu, Panait (73 Vraciu), Ursu, Sorin Cucu, Gohoreanu, Asanache, Sfrijan, Neagu, Bîtfoi (66 Cenk Firat), Matei (min 85 Drăgan). Antrenor: Costel Enache.

După victoria de la Cosntanța, Dunărea a ajuns la 14 puncte în clasamentul general, trei victorii, cinci remize, 13 înfrângeri, golaveraj 22-38. În clasamentul play-out, cu victoria de la Constanța, Dunărea a părăsit ultimul loc. Gălățenii sunt pe locul cinci, cu nouă puncte din zece jocuri, golaveraj 8-11. Cu cele nouă puncte, Dunărea va aborda meciurile din play-out în care trebuie să se clasaze pe unul din primele trei locuri (din șase echipe), pentru a se salva de la retrogradare. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, clasamentul play-out arată astfel: 1. Gloria Buzău 17 puncte; 2. Rapid CFR Suceava 16 puncte; 3. CF Brăila 15 puncte; 4. Unirea Tărlungeni 14 puncte; 5. Dunărea 9 puncte; 6. Farul Cosntanța 9 puncte; toate din 10 jocuri.

În ultima etapă din sezonul regulat Dunărea va juca pe teren propriu cu Rapid București. Meciul se va disputa sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Dunărea”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal