FOTBAL: Victorie la scor pentru liderul Metalosport, în etapa a XXII-a din Liga a IV-a

3

După ce în precedentele două etape nu au reușit decât două remize, liderul din Liga a IV-a Galați, Metalosport, a revenit la victoriile cu care am fost obișnuiți. În etapa a XXII-a, liderul a învins pe teren propriu, cu 10-0, Viitorul Costache Ngeri, echipă clasată pe locul șase. Runda a XXII-a a fost favorabilă echipelor din fruntea clasamentului, toate au obținut victorii. Gloria Ivești a învins cu 5-2 Juventus Toflea, Unirea Braniștea a trecut la Smulți de Fulgerul cu 3-1, iar Avântul Vânători a învins pe teren propriu Quantum Club cu 4-0. Celelalte rezultate: Victoria Independența-Avântul Matca 1-1, Avântul Valea Mărului-Bujorii Târgu Bujor  3-0 și Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești 2-3.

Revenită la cadența normală, Metalosport conduce cu 53 de puncte din 20 de jocuri, golaveraj 87-23. Urmăritoarele sunt Gloria Ivești și Unirea Braniștea, ambele cu câte 44 de puncte, iar Avântul Vânători este pe patru cu 41 de puncte. În ”subsol”, Bujorii Târgu Bujor este ultima fără victorie pe teren, dar cu trei puncte în clsament, obținute la ”masa verde” cu Sporting Tecuci. Pe locul 14 este Sporting Tecuci, echipă retrasă, iar pe 13 este Muncitorul Ghidigeni cu 18 puncte.

Etapa viitoare sunt programate jocurile:  Avântul Drăgănești-Metalosport, Gloria Ivești-Fulgerul Smulți, Juventus Toflea-Muncitorul Ghidigeni, Viitorul Costache Negri-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Valea Mărului-Avântul Vânători, Quantum Club-Victoria Independența și Avântul Matca-Unirea Braniștea.

Victoria 10-0 a liderului Metalosport în fața celor de la Costache Negri, deși este obținută la un scor ”astronomic”, nu este scorul campionatului. Recordul este deținut de Gloria Ivești. În etapa a VIII-a, Gloria a învins pe „Nicu Nour” cu 13-0, ultima clasată Bujorii Târgu Bujor. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal