FOTBAL: Victorii cu scoruri identice pentru Juventus Toflea și Avântul Vânători, în Liga a IV-a juniori

6
În etapa a XX-a din Liga a IV-a juniori, cele două echipe care se luptă pentru titlul de campioană, Juventus Toflea (liderul și campioana ultimelor două ediții) și Avântul Vânători, au obținut victorii identice. Liderul a învins cu 2-1 la Drăgănești pe Avântul, în timp ce Avântul Vânători a replicat cu o victorie la același scor 2-1 pe terenul celor de la Unirea Braniștea. Celelalte rezultate: Avântul Matca-Bujorii Târgu Bujor 6-1, Metalosport-Quantum Club 2-2, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Valea Mărului 1-1, Victoria Independența-Fulgerul Smulți 1-2 și Gloria Ivești-Viitorul Costache Negri 5-0.   

Juventus Toflea conduce în liga juniorilor cu 53 de puncte din 20 de jocuri, la doar un punct în fața principalei urmăritoare Avântul Vânători 52 de puncte. Podiumul este încheiat de Gloria Ivești cu 47 de puncte. În partea inferioară Fulgerul Smulți este pe 13 cu 16 puncte, Victoria Independența pe 14 cu 16 puncte, iar ultimul loc, la fel ca la seniori, este ocupat de Bujorii Târgu Bujor cu nouă puncte. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Avântul Valea Mărului-Metalosport, Unirea Braniștea-Victoria Independența, Avântul Matca-Avântul Vînători, Quantum Club-Bujorii Tîrgu Bujor, Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești-Gloria Ivești și Juventus Toflea-Fulgerul Smulți.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal