FOTBAL Voința Cudalbi a produs din nou scorul etapei în Liga a V-a

6
În etapa de duminică a XIII-a, în Liga a V-a, Campionatul Județean de Seniori liderul din seria a II-a, Voința Cudalbi a produs din nou scrul etapei. După ce în etapa precedentă au trecut cu 9-1, pe teren propriu de Unirea Cosmești, în etapa a XIII-a, au învins cu 7-1 în deplasarea de la Siretul Nămoloasa. Adversare celor de la Cudalbi pentru primul loc, Siretul Piscu a învins în etapa de duminică, pe teren propriu cu 4-1 Șoimii Fundeni. Celelalte două rezultate ale etapei a XIII-a au fost: Unirea Cosmești-Foresta Șendreni 1-5 și Inter Tudor Vladimirescu-Zorile Grivița 6-1. 
Voința Cudalbi este pe primul loc în seria a II-a cu 31 de puncte din 13 jocuri, golaveraj 50-15. Pe locul doi sunt cei de la Siretul Piscu cu 30 de puncte, golaveraj 49-19. În luptă pentru locurile din partea superioară a seriei mai sunt două echipe: Inter Tudor Vladimirescu, locul trei cu 26 de puncte și Foresta Șendreni cu 25 de puncte, locul patru. 
În cele patru meciuri din seria I, s-au înregistrat rezultatele: Petrolul Schela-AS Cuca 6-3, Mălina Smărdan-Voința Șivița 3-1, Agrojor Jorăști-Flacăra pechea 2-1, Zimbrul Slobozia Conachi-Voința Cișmele. Lider în seria I este Petrolul Schela cu 31 de puncte din 12 jocuri, Agrojor Jorști cu 25 de puncte și Voința Cișmele cu 23 de puncte, ambele din 11 jocuri, sunt adversarele celor de la Schela pentru primul loc.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal