FOTBAL:Liga a IV-a continuă cu etapa a XIX-a

12

Etapă pe parcursul a două zile 

În Liga a IV-a Galați, se vor disputa sâmbătă și duminică, 5-6 aprilie, meciurile din etapa a XIX-a. Etapa va fi deschisă sâmbătă, de la ora 12.00, cu jocul dintre Juventus Toflea și Viitorul Costache Negri. De la ora 16.00, Avântul Vânători, va juca cu cei de la Victoria Independența. La Galați, pe Stadionul „Siderurgistul”, de la ora 17.00, se va juca Quantum Club Galați-Muncitorul Ghidigeni. 
Liderul joacă duminică 
Jocurile de duminică vor începe de la ora 12.00, și se vor disputa după programul: Fulgerul Smulți-Avântul Drăgănești, Avântul Valea Mărului-Gloria Ivești, Unirea Braniștea-Bujori Târgu Bujor. Liderul ligii Metalosport, va juca în etapa curentă pe terenul celor de la Avântul Matca. 

Metalosport, lider detașat 


Cu nouă etape înainte de final, gălățenii de la Metalosport conduc în clasament cu 48 de puncte din XVII jocuri, zece puncte mai mult față de cele trei urmăritoare, Unirea Braniștea, Gloria Ivești, Avântul Vânători, toate cu câte 38 de puncte din XVIII jocuri. În subsol, ultimele locuri sunt ocpate de Sporting Tecuci (locul 15) 5 puncte, echipă retrasă înainte de începerea returului, Bujorii Târgu Bujor, locul 14, șase puncte, golaveraj 22-91 și Juventus Toflea, locul 13, 19 puncte. În deschiderea meciurilor seniorilor, se vor juca după același program, meciurile din Liga a IV-a juniori. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal