FUTSAL: Petrișor Toniță la LIDER SPORTIV: ” Sper să apăr poarta naționalei la un turneu final”

7
La Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, titularul de la United, Petrișor Toniță a fost protagonistul ”Interviului Emisiunii”, Toniță a declarat:

-despre victoria 7-0 cu City us Târgu Mureș:


”Cu City us Târgu Mureș a fost un meci foarte dificil, ne-am îndeplnit obiectivul, a fost foarte greu să nu primesc gol, am fost ajutat și de bară în câteva situații, a fost un rezultat mare pentru noi” 

-obiectivul echipei, viitorul său: 
”Obiectivul echipei este clasarea în primele patru la finalul play-off-ului. Despre un posibil transfer, să se gândească echipele care mă vor, eu mai am cinci ani de contract cu United. Oricine are un vis, eu sper să joc în străinătate, în Spania sau Italia, în prima ligă, nu contează echipa”.  
-apetitul ofenisiv: 

”Probabil pofta de gol se trage din vremea junioratului, am fost junior la Oțelul, dar nu în poartă ci în câmp. Îmi place golul, cu Târgu Mureș nu a fost să fie”. 

-naționalele de seniori și tineret:

”Este o mândrie pentru mine să apăr porta naționalei, nu toți  ne îmntâlnim cu asemnea șanse. A fost foarte frumos la tineret (unde a fost și căpitan) cu victorii în special. La seniori e o provocare sper să fac față. Sper să apăr poarta naționalei la un turneu final (Europene sau Mondiale), un vis care va deveni realitate. Modelul meu în fotbalul de sală este brazilianul Gustavo, care apără poarta Rusiei, din fotbalul mare ar fi Bufon”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal