FUTSAL: United în ”careul de ași” și la finalul sezonului regulat

4
Nu numai turul (se poate vedea aici), sau anul 2013 (se poate vedea aici), au fost terminate de United în ”careul de ași”, echipa pregătită de David Asandei  a încheiat în ”big four” și sezonul regulat al primei ligi de futsal. Succesul 7-0 cu City us Târgu Mureș, le-a asigurat gălățenilor locul patru la finalul sezonului regulat, indiferent de rezultatul meciului din ultima etapă de la Focșani. 
În sezonul regulat, gălățenii au obținut 12 victorii: 9-3 și 4-2 cu Dunărea Călărași, 9-3 și 3-1 cu KSE Târgu Secuiesc, 13-6 și 4-3 cu Sportis Târgoviște, 7-1 și 5-3 cu CFF Clujana Cluj Napoca, 2-1 și 6-3 cu CSMS Iași, 5-2 cu Progresul Focșani, 7-0 cu City us Tîrgu Mureș. Au pierdut șapte meciuri: 2-7 și 3-4 cu FK Odorheiu Secuiesc, 2-3 și 2-4 cu Spicom Sfântu Gheorghe, 2-7 și 2-8 cu Autobergamo Deva, 3-12 cu City us Târgu Mureș.

Și într-un clasament al forței ofensive gălățenii sunt tot în ”careul de ași”. Sezonul regulat a fost încheiat de United cu 94 de goluri, locul patru în Liga I, cu un gol mai mult decât Spicom Sfântu Gheorghe. Cele mai multe goluri într-un joc 13, au fost marcate de gălățeni în victoria din tur 13-6 cu cei de la Sportis Târgoviște. Cele mai puține, două, au fost marcate în jocurile cu: Spicom Sfântu Gheorghe 2-3 și 2-4, Autobergamo Deva 2-7 și 2-8, 2-7 cu FK Odorheiu Secuiesc și în victoria 2-1 de acasă cu CSMS Iași. Cel mai prolific marcator din sezonul regulat a fost Cătălin Ivan, proaspătul internațional. De asemeni, gălățenii au terminat un joc în acest sezon fără să primească gol, victoria 7-0 de acasă cu City us Târgu Mureș (detalii aici).

Celelalte echipe din ”careul de ași” de la finalul sezonului regulat sunt: Autobergamo Deva, City us Târgu Mureș și FK Odorheiu Secuiesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal