FUTSAL: United a învins la ZERO campioana !

6
Meciurile de acasă din sezonul regulat, au fost încheiate de United, cu un suscces categoric 7-0!! în fața campioanei și liderul neînvins, până azi, al Ligii I, City us Târgu Mureș. Chiar dacă pare greu de crezut, după proprorțiile scorului, pe lângă cele șapte goluri, gălățenii au mai ratat multe șanse de a marca. 
Prima parte s-a încheiat cu un incerdibil 4-0. United a început meciul tare și a deschis scorul în minutul 1, prin Ovidiu Tudose, la una din primele acțiuni la poarta campionilor. După ce au deschis scorul, gălățenii au rămas în terenul advers, au continuat să preseze, iar Tudose a ratat o bună șansă de desprindere. Același Ovidiu Tudose, se ravanșează pentru ratare, în minutul 3, cu un gol marcat prin intermediul unui șut de la aproape 12 metri. Campionii au avut cea mai mare șansă de a marca în minutul 5, au trimis ningea în bară. City us Târgu  Mureș se menține în atac, Andrei Crăciun, recuperează mingea undeva la centrul terenului, scapă pe contraatac și înscrie, după s-a luptat cu portarul și unul dintre apărărtorii adverși. În ultimele cinci minute ale reprizei, antrenorul mureșenilor a scos portarul pentru a crea superioritate pe faza de atac. City us atacă furibund, însă zidul defensiv gălățean respinge aproape tot. Iar când defensiva a cedat, Petrișor Toniță a prins/respins, tot ce s-a apropiat de poartă. Cu poarta oaspeților goală, gălățenii au trimis spre poartă toate baloanele recuperate. În prima fază portarul de conjuctură al mureșenuilor repsinge șuturile trimise la poartă de Cojoc, Ivan sau Petrișor Toniță, după o dublă intervenție, internaționalul gălățean a trims spre poartă, dar a repsins ”portarul ofensiv”. Cu 31 de secunde înainte de final, nici portarul de conjuctură nu mai poate face nimic, Cătălin Ivan a trimis în poarta goală și a stabilit scorul pauzei 4-0 ! 
Partea secundă s-a încheiat numai 3-0. Pe lângă cele trei goluri, United a mai ratat o serie de alte șanse de a marca. Repriza s-a desfășurat după același scenariu ca ultimele cinci minute ale primei părți. City us a trimis în teren un portar cu abilități ofensive. Gălățenii au acceptat tacit dominarea oaspeților, s-au lăsat ”fixați” în propria jumătate și au replicat pe contraatac. Prima șansă de a marca a reprizei a fost ratată de Andrei Apostol, cu poarta goală, acesta a trimis puțin pe lângă. Petrișor Toniță a ieșit din nou la rampă, cu alte câteva parade. După cinci minute de joc, Mihai Bâgu scapă pe contratac, trece și de portarul de conjuctură aflat la centrul terenului, dar trimite în bară. Apoi, Viorel Cojoc trimite mingea spre poarta lăsată goală de mureșeni. Mihai Bâgu a trimis din nou în bară, iar în minutul 12, Cătălin Ivan exploatează la maxiumum posibilitatea și înscrie în poarta goală pentru 5-0. Mihai Bâgu a mai trimis de două ori mingea în bară, la una din faze cu portar de meserie între buturi. Pentru 6-0 a marcat Viorel Cojoc, după ce a driblat un adversar în marginea terenului, a trimis în poarta goală. Scorul final 7-0, a fost stabilit de Mihai Bâgu, cu 3.23 minute înainte de final. 
United: Petrișor Toniță-Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Ovidiu Tudose, Cătălin Ivan; George Buleandră, Andrei Crăciun, Mihai Bâgu, Octavian Cireș. Rezerve: Bogdan Salichi, Daniel Iorga. Antrenor principal: David Asandei, antrenor secud: Alexandru Tănăsilă. 
După victoria de azi, United își consolidează locul patru, poziție de pe care gălățenii vor aborda jocurile din play-off. Gălățenii au 36 de puncte din 19 jocuri, golaveraj 90-73. În ultima etapă din sezonul regulat, United va juca la Focșani cu cei de la Progresul. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal