FUTSAL: United primiește vizita campioanei

10
Ultimul meci de acasă din sezonul regulat 

După victoria de la Iași, de pe terenul celor de la CSMS, cea mai bine clasată dintre echipele gălățene, United, va juca ultimul meci de acasă din sezonul regulat. Sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, echipa pregătită de David Asandei va juca derby-ul etapei a XXI-a, cu liderul neînvins City us Târgu Mureș, campiona en-titre. După meciul cu City us Târgu Mureș, în ultima etapă a sezonului regulat, gălățenii vor juca la Focșani cu cei de la Progresul. 
Puncte importante pentru play-off
Chiar dacă cele două echipe și-au asigurat locurile în play-off, United va juca în turul de debut cu Spicom Sfântu Gheorghe, cele trei puncte puse în joc sunt importante pentru o clasare pe o pozițe superioară la finalul sezonului regulat, și implicit un meci în plus în play-off, cel decisiv, dacă va fi cazul, pe teren propriu. Cu două etape înainte de final, United este pe locul patru cu 33 de puncte, cu trei mai mult față de principala contracandidată la locul patru Spicom Sfântu Gheorghe. În etapa curentă a XXI-a, Spicom Sfântu Gheorghe va juca pe teren propriu cu Sportis Târgoviște, în cazul unui eșec al gălățenilor și o victorie previzibilă a celor din Covasna cu Tîrgoviște, cele două echipe vor fi la egalitate de puncte. Însă, în ultima etapă a sezonului regulat Spicom va juca cu Autobergamo Deva, locul doi, iar United va juca la Focșani. City us Târgu Mureș este în fruntea clasamentului cu 50 de puncte în XVIII jocuri, fără înfrângere. 
Jocul de sâmbătă din ”Polivalentă” va fi arbitrat de Bogdan Sorescu din Piești și Daniel Decă din Brăila. Rezervă va fi Sebastian Capțan din Galați, iar observator a fost delegat Valeriu Ioniță din București. In tur City us Târgu Mureș s-a impus cu 12-3. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal