FUTSAL: United a remizat în ultima etapă din sezonul regulat

3
În ultima etapă din sezonul regulat, United a înregistrat primul rezultat de egalitate din acest sezon. Cu liniile secunde, fără Petrișor Toniță, Cătălin Ivan și Andrei Apostol, menajați din cauza unor probleme medicale, gălățenii au încheiat la egalitate 4-4, la pauză 2-2, cu Progresul Focșani. Golurile gălățene au fost marcate de Ovidiu Tudose o ”dublă”, Mihai Bâgu și Octavian Cireș. 
Jocul cu vrâncenii nu mai avea miză pentru echipa gălățeană. Înfrângerea celor de la Spicom, 7-8 cu Autobergamo Deva le-a asigurat gălățenilor locul patru la finalul sezonului regulat, indiferent de rezultatul meciului de la Focșani. După remiza cu Progresul Focșani, United a terminat sezonul regulat pe locul patru, cu 37 de puncte din 20 de jocuri, 12 victorii, un meci egal, șapte înfrângeri. În primul tur din play-off, United va juca cu Spicom Sfântu Gheorghe. Meciurile se vor disputa în sistemul cel mai bun din trei jocuri, cu meciul doi și al treilea (dacă va fi cazul) la Galați. Play-off-ul va debuta la începutul lunii mai. 
În meciul de astăzi de la Focșani, profitând de lipsa celor de mai sus, la echipa gălățeană au debutat doi noi jucători, Ionuț Păduraru și Cristian Voinea.  
Pentru United următorul joc este programat joi, 17 aprilie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, în sferturile „Cupei României”,  cu cei de la Dunărea Călărași.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal