FUTSAL: United termină sezonul regulat la Focșani

14
După victoria răsunătoare 7-0! cu City us Târgu Mureș, cea mai bine clasată dintre echipele gălățene, United, încheie sezonul regulat al Ligii I de futsal, la Focșani. Luni, de la ora 17.00, în ”Catedrala Sportului Vrăncean”, așa cum este supranumită Sala ”Polivalentă” din Focșani, echipa lui David Asandei va încheia sezonul regulat în jocul cu Progresul Focșani. 
Cu locul patru la finalul sezonului regulat antamat, după victoria istorică cu City us Tîrgu Mureș, gălățenii au nevoie de un punct la Focșani, dacă Spicom va învinge azi, de la ora 17.00, la noul lider Autobergamo Deva, pentru a termia sezonul regulat pe locul patru. Progresul Focșani are nevoie de toate cele trei puncte în jocul de luni, pentru a fi siguri de calificarea în play-out. Contracandidata vrâncenilor la ultimul loc în play-off, Sportis Târgoviște va juca în etapa curentă pe teren propriu cu ultima clasată CFF Clujana Cluj Napoca. 
Înaintea jocului de luni, gălățenii sunt pe locul patru cu 36 de puncte din 19 jocuri, golaveraj 90-73, în timp ce Progresul Focșani este pe locul opt, ultimul care asigură prezența în play-off cu 16 puncte. Meciul de luni va fi arbitrat de Ionuț Nacu din Roman și Petre Meterciuc din Târgu Mureș. Rezervă a fost delegat Georgian Ionescu din Buzău, iar observator va fi Florea Frusin din București. În tur United a învins cu 5-2.   
După meciul de luni de la Focșani, gălățenii vor juca la mijlocul săptămânii în Cupa României. Joi, 17 aprilie, de la ora 17.00, United va juca în Sala Sporturilor ”Dunărea”, în sferturile actualei ediții a cupei cu Dunărea Călărași. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal