LIDER SPORTIV: Valentin Tudose: ”Avem public de Liga a II-a, echipa este peste public”

5
La Lider Sportiv de la Pro FM-Lider FM, suporterii Oțelului au vorbit despre situația clubului, suporteri și nu numai. 
Valentin Tudose (Liga Suporterilor Gălățeni): ”La meciuri ne prezentăm cu steaguri, tobă, banere, încercăm (de la Tribuna a II-a), să schimbăm atmosfera. La Galați sunt spectatori nu suporteri. Sper, în ciuda unor zvonuri alimentate de unii că echipa va funcționa în continuare. Au fost inclusiv oamnei din presă care de acum doi ani cântau prohodul echipei, dar timpul a trecut și echipa există. Locul din clasament este din cauza jucătorilor nu a acționarilor. 

Noi cei din Liga Suporterilor Gălățeni nu prea mai conumicăm cu conducerea clubului Oțelul. Pe noi nu ne interesează cine conduce clubul, ne intereseză ca echipa să continue, echipa este un brand al Galațiului. Am avut discuţii cu cei din conducere dar le-am întrerupt pentru că nu au mers cum am dorit noi. Am avut mai multe propuneri către conducere, idea principală a fost de a atrage publicul la stadion. Nu e posibil să nu avem materiale promoționale, noi tot timpul am fost ”în gaură” cu materilele promoționale. Din păcate la Galați de 40 de ani de când merg pe stadioane, conducerile niciodată nu au avut o legătură bună cu suporterii. La noi suporterii au fost în lina a III-a sau a IV-a, cu orice conducere. Din păcate la Galați sunt câțiva suporeri restul sunt spectatori. Echipa este peste public. Avem public de Liga a II-a, echipa este peste public. La Liga Suporterilor Gălățeni se pot face înscriei, nu ține nimeni de funcție. Eu îmi doresc ca președinte să vină altăv persoană care să atragă fonduri pentru ligă (LSG). 

”Janker”: ”Oțelul are fani cosmopoliți. De exemplu la cea mai recentă deplasare, cea de la Mediaș, am fost doi gălățeni, eu din Galați și unul din Târgu Mureș, un cetățean italian care este fan Oțelul și doi băieți de la Turda. Pe lângă  cei enumerați au mai fost și doi copii”. 


Leonard Gâbu (Steel Boys): ”Noi am respectat mereu jucătorii Oțelului, mai ales pe cei care și-au dat viața pentru culorile clubului. Noi nu iubin Oțelul doar pentru că a câștigat acum ceva timp titlul de campioană. Noi iubim Oțelul pentru că există. Jucătorii când intră pe teren trebuie să știe că nu intră doar pentru bani, intră pentru un oraș întreg. La meciul cu Chiajna de acasă am încercat să reunim suporterii, am stat la Tribuna a II-a, asta s-a văzut și pe chipul jucătorilor. 

Licența ar trebui să ne bucure la ce se întâmplă în România, însă pentru a progresa trebuie să tindem la mai mult. Trebuie să ținem cont că acest club a câștigat aproape 20 de milioane de euro cu ceva timp în urmă. Ne bucurăm că s-a mai plătit un salariu, noi am câștigat 20 de milioane de euro, ar trebui să ne mulțumim cu mult mai mult nu doar o simplă acordare de licență”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal